Idėja sukurti „Katinėlių olimpiadą“ kilo po Vankuverio žiemos olimpiados. Kuklačiovo kačių teatras nusprendė neatsilikti ir įrodyti, kokios gabios katės gyvena teatre. Surinkta puiki olimpinė komanda, kurios kapitonas - katinas Borisas. Publikai palaikant jis sieks rekordų įvairiose sporto šakose, šoks nuo 6 metrų aukščio tramplino, skraidys oro balionu, važiuos riedlente, dviračiu ir net mediniu arkliuku. O kartu su juo daugiau kaip 50 katinėlių iš Kuklačiovo teatro, kurie taip pat varžysis dėl olimpinių prizų. Tik įsivaizduokite koks tai spalvingas ir įtraukiantis spektaklis, jame telpa viskas: ir sportinė intriga, ir laimėjimo džiaugsmas.

Visiems kačių mylėtojams norime priminti, kad dresūra Kuklačiovo kačių teatre ypatinga. Katės – tai maži „tigrai“ kurie nepasiduoda tradiciniams dresūros principams. Dimitrijus Kuklačiovas, dabartinis teatro vadovas ir pagrindinis aktorius, bei jo kolegos iš pradžių susipažįsta su kate: sužino jos charakterį, aktorinį temperamentą, polinkius ir fizines galimybes. O vėliau visus suriktus duomenis pasitelkia sudarant programą ir sugalvojant siužetą, kad įtiktų katinėliui. Tuomet katinėlis scenoje gali atlikti įvairiausius triukus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją