„Tokiu būdu sukurti viršelį knygai – pirmasis ir tikrai pasiteisinęs mūsų eksperimentas. Pasirinkome būtent šį darbą dėl labai gražios kompozicijos, idėjos ir profesionalumo. Be to, viršelis atitinka knygos turinį. Tiesa, spalva nebus tokia intensyvi ir dar teks padirbėti ties šriftu. Bet tai – smulkmenos. Nekantraujame susitikti su autore ir pradėti darbus“, – leidyklos „Nieko rimto“ pasirinkimą komentavo dailininkė Sigutė Ach.

Paskatinamieji prizai – greitai pasirodysianti penktoji Makso Frajaus knyga lietuviškai „Žalieji Išmos vandenys“ – atitenka dar penkiems, pasak dailininkės Sigutės Ach, maksimaliai įdomių ir labai skirtingų viršelių idėjų autoriams.

Paskatinamųjų prizų laimėtojų darbus galite pasižiūrėti čia:

Su laimėtojais dėl to, kaip atsiimti prizus, susisieksime asmeniškai el. paštu.

Knyga "Žalieji išmos vandenys" su DELFI skaitytojos sukurtu viršeliu knygynuose pasirodys rugpjūčio viduryje.

Trečdalį knygos, kuris tiesiog leistų maloniai praleisti valandą skaitant ir susipažįstant su šios autorės kūryba, galite atsisiųsti iš čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją