Šis dešimt dienų trukęs fotomenininkų ir dailininkų pleneras jau šeštasis iš ciklo „Atraskime nežinomus Lietuvos turtus – tris nuostabius E. F. André parkus prie Vilniaus“. Kūrybiškai bendradarbiaudami šiuos plenerus nuo 2005 metų rengia E. F. André klubas Lietuvoje ir Trakų istorinio nacionalinio parko direkcija, o organizuojant šių metų plenerą prisijungė ir Lentvario seniūnija.

Šiemet plenere dalyvavo – Viktoras Binkis, Aldona Dobrovolskienė, Viktorija Daniliauskaitė, Vida Juškaitė, Gražina Kamblevičiūtė, Vaida Kunigėlytė, Sandra Liaudanskaitė, Gediminas Pranckūnas, Dainora Remeikytė, Vytautas Šatas, Vaida Totilaitė, Gintautas Trimakas, Marta Vosyliūtė, Nadežda Zajančkovskaja ir kiti menininkai. Šeštadienį apsilankius parke bus galima pamatyti šių menininkų darbus pačiose juos įkvėpusiose erdvėse.

Nuo 2010 m. liepos 25 d. plenero darbų paroda taip pat bus eksponuojama Lentvario seniūnijoje, o vėliau atkeliaus ir į Užutrakio dvaro sodybą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją