Tarp šokėjų - šmaikštusis Vytenis Pauliukaitis, choreografai Kęstutis Andrijevskis ir Ronaldas Kirvelis, aktorius Andrius Paulavičius su partnere Ingrida, profesionalūs šokėjai Viktorija ir Arturas Bajorai, aktorius Sakalas Uždavinys, dainininko Egidijaus Bavikino partnerė Simona Mitkutė, reklamos veidas Danielius Gabana su partnere Alina, Milda Bartašiūnaitė su Andriumi Jaracku, Erika Santos su Dainiumi Dimša ir kt.

Tik nemanykite, jog šokių erdvė rezervuota šou dalyviams. Šis improvizuotas pokylis – visiems! Visiškai gali būti, kad vasaromis patys rūmų šeimininkai Chodkevičiai perkeldavo pokylius į kiemą, iškeisdami vaškuotų parketų privalumus į šokių po vasaros dangumi žavesį. Tad įsijauskite į pokylio dvasią - kitos tokios progos gali ir nebūti.

Visi visi – profesionalai ir mėgėjai, patyrę ir pradedantieji, šokantys ir tik stebintys – kviečiami dalyvauti valsų naktyje, kuria Šv. Kristoforo kamerinis orkestras, vedamas maestro Donato Katkaus, sveikina Vilnių su miesto globėjo – Šv. Kristoforo diena. Jeigu esate pora – nerkite kartu į valso malonumą, jeigu neturite, su kuo pašokti, nerkite į valso malonumą su paslaptingu nepažįstamuoju, nepažįstamąja ar net „Kviečiu šokti” žvaigžde.

Atsiliepkite kojomis į valsų „Prie žydrojo Dunojaus“, „Pavasario balsų“ ar „Vienos kraujo“ tėkmę, juk jie ir buvo sukurti šokiui, o ne galvų lingavimui į taktą, tvirtai įsitaisius kėdėje koncertų salėje.

Įėjimas į koncertą-valsų pokylį – visiškai nemokamas, tai - Šv. Kristoforo kamerinio orkestro dovana miestui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją