LVSO savo gerbėjams jau pristatė karščiausią vasaros naujieną – tris pirmą kartą po atviru dangumi Paveikslų galerijos kieme rengiamus koncertus (pirmasis labai sėkmingai įvyko praėjusį šeštadienį, birželio 5 d.). Birželio 12 dieną čia suskambės viena įstabiausių koncertinių programų – „Simfoniniai tango su Ieva Prudnikovaite.“

Pakerėtas tango aistrų, LVSO nusprendė plačiau susipažinti su šiuo niekada iš mados neišeinančiu, paslaptingiausias meilės emocijas talpinančiu tango pasauliu. I. Bačelis renginio metu ne tik supažindino su tango šokio pagrindais, bet ir parengė įspūdingą improvizuotą tango šokį pagal garsųjį Astoro Piazzollos simfoninį „Libertango“.

Renginyje dalyvavo Vokietijoje dirbanti tarptautinį pripažinimą pelniusi jaunosios kartos dainininkė I. Prudnikovaitė. Ką tik iš koncerto Essene grįžusi solistė į renginį atskubėjo nešina dovana tango pamokos metu surengtos loterijos dalyviui. Maestro Gintaras Rinkevičius loterijos dalyviams uždavė įmantrių klausimų, į juos atsakiusiems įteikė LVSO dovanas ir pats neatsispyrė pagundai pakviesti jaunąją dainininkę Ievą šokiui.

Tango pamokos nepraleido ir dainininkas Sasha Song. Birželio 19 dieną jis pirmą kartą dainuos su LVSO, koncerte bus atliktos George Michaelio dainos bei „Symphonic Pink Floyd“ ištraukos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją