Taigi gegužės 31 d. „Domino“ teatro gerbėjai pamatys iki šiol Lietuvos teatrų istorijoje beprecedentį, unikalų reiškinį – naujomis scenomis, humoro, dainų ir šokių kūriniais papildytą spektaklį, kurį vainikuos visiškai nauja populiariosios muzikos grupės „Skamp“ staigmena.

Didžiausia ir labiausiai laukiama naujos spektaklio versijos intriga – populiariosios grupės „Skamp“ siurprizas. Specialiai komedijai kuriama nauja „Skamp“ daina, kurią grupė atliks kartu su visa „Radijo erelių“ komanda. Puse lūpų kalbama, kad tai bus nepakartojama vienos iš žinomiausių dainų interpretacija, suskambėsianti netikėtu stiliumi. Muziką ir dainos tekstą specialiai „Radijo ereliams“ kuria patys grupės „Skamp“ nariai, į pagalbą pasitelkę kitus žinomus Lietuvos muzikantus.

„Radijo ereliai“ bus papildyti ne tik grupės „Skamp“, bet ir kitomis lietuviškomis dainomis. Be to, spektaklio humoro arsenalas bus atnaujintas numeriais, kurie labiausiai pasiteisino ir sužavėjo žiūrovus užsienyje – Rusijoje ir Lenkijoje. „Lenkiška mokykla“ labiausiai apsidžiaugė „Radijo erelių“ sekretorė Božena (akt. Edita Užaitė), kuri be konkurencijos išsikovojo galimybę sužibėti spektaklyje dainininkės amplua. Žvaigždžių valanda išmušė! Božena uždainuos gimtąja lenkų kalba!

Nuo gegužės 31 d. startuosianti atnaujinta „Radijo erelių“ versija žiūrovus nustebins ir pasikeitusia viso spektaklio atomazga. Ir tai dar ne viskas. „Ereliai“ ruošia ir naują vienos juokingiausių komedijos dainų „Pesnia pro zaicav“ aranžuotę, kuri sugriaudės net trimis skirtingais stiliais – nuo kantri iki metalo.

Atsinaujinę „Radijo ereliai“ gegužės 30 d. gastroliuos Jonavoje, 31 d. Vilniuje, birželio 3 d. žiūrovų lauks Birštono kultūros centre, 28 d. - Vilniuje. Liepos mėnesio 28 d. komedija vėl bus rodoma „Domino“ teatre, o 29 d. - Šiaulių dramos teatre. Paskutinio vasaros mėnesio 28 d. „Radijo ereliai“ vėl sugrįš namo – į „Domino“ teatro sceną sostinėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją