Pasak pranešimo spaudai, labdaros mugės organizatoriai numatė keletą projektų, kuriuos parems surinktomis lėšomis. Tai Vilniaus savivaldybės Socialinės paramos centras, “Gelbėkit vaikus”, “Šv.Jono vaikų namai” ir Santariškių vaikų ligoninė per Vytauto Landsbergio fondą. Visi socialiniai projektai buvo kruopščiai atrinkti, teikiant pirmenybę pagalbai vaikams ir moterims.

Mugėje bus atstovaujamos Austrija, Kinija, Čekijos respublika, Vokietija, Vengrija, Italija, Japonija, Lietuva, Danija, Suomija, Norvegija, Švedija, Rumunija, Turkija, JAV ir ES delegacija.

Prekystalius turės ir Vilniaus tarptautinis Rotary klubas bei Šiuolaikinės mokyklos centras. Taip pat savo darbus pateiks nevyriausybinės organizacijos “Mažoji guboja”, “Mes esame”, Markučiai”, dienos centras “Šviesa”, Unicef bei “Atsigręžk”, Vilniaus specialieji vaikų auklėjimo ir globos namai. Šios organizacijos už savo darbus paaukotas lėšas pasiliks savoms reikmėms.

Visų suaugusiųjų bus prašoma paaukoti po 2 litus už įėjimą. Su jais atėję vaikai bus leidžiami nemokamai. Vaikai, atvykę be suaugusiųjų priežiūros, į renginį nebus įleidžiami.

Mugėje bus organizuota loterija, kurios metu bus galima laimėti lėktuvo bilietus, nakvynę viešbutyje, vakarienes restoranuose, dovanų kuponus, sveikatingumo centrų prizus, kosmetikos priemones, maisto pintines, knygas ir daugelį kitų prizų, kuriuos mielai paaukojo rėmėjai.

Loterijos bilietai bus platinami renginio metu po 5 litus už vieną arba, paaukojus 50 litų, bus dovanojama 11 loterijos bilietų. Laimingieji bus skelbiami 14 valandą.

Mugės metu veiks vaikų kampelis, kuriame bus “Laimės šulinys” ir organizuojama kitokia veikla. Bet renginio organizatoriai norėtų perspėti tėvelius, kad šie visiškai atsako už atžalas ir renginio metu auklės paslaugos nebus teikiamos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją