Tad kviečiame visus folkloro ansamblius, kapelas ir pavienius muzikantus šių metų gegužės 29 dieną (šeštadienį) atvykti į Vilnių. Vietos padainuoti, pašokti ir pamuzikuoti sostinės aikštėse, parkuose, skveruose bei Senamiesčio kiemuose atsiras visiems.

Šiais metais šventėje žada dalyvauti ir folkloro ansambliai iš Udmurtijos, Kipro, Senegalo, Moldovos, Ukrainos, Turkijos, Latvijos, Pakistano ir Mozambiko.

Organizatoriai labai norėtų visus atvykstančius ne tik maloniai pasitikti, bet ir pamaitinti, kompensuoti kelionės išlaidas ar priglausti nakvynei, bet lėšų, deja, tam nėra. Tad po visų 2009 m. Europos kultūros sostinės renginių visi folkloro ansambliai maloniai kviečiami atvykti į Vilnių ir be pinigų parodyti, kas yra kas Lietuvoje ir jos kultūroje.

Registruotis prašome iki gegužės 14 d. el. paštu renius@etno.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją