Marija Monika Žalnerauskaitė 2008 metais baigė Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatoriją, populiarios muzikos vokalo specialybę pas Giedre Kilčiauskienę („Pieno Lazeriai“ ir „Empti“ grupės vokalistė). Šiuo metu Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje (LMTA) pas dėstytoją doc. Skirmantą Sasnauską studijuoja džiazo vokalo specialybę. Jau dvejus metus iš eilės Marijos Monikos pavardę galima pamatyti tarp pagrindinių „Vilnius Gospel“ festivalio dirigentų pavardžių.

M.M.Žalnerauskaitė gospel muziką pamilo dar prieš ketverius metus ir jau dabar yra perspektyvi, aktyvi gospel kultūros plėtotoja, mokytoja ir puoselėtoja. Šiuo metu vadovauja vienam didžiausių „Vilniaus Gospel“ chorų, talkina pagrindiniam "Vilnius Gospel“ festivalio organizatoriui Algirdui Čiukšiui, kuris beje pirmasis pradėjo plėtoti gospel kultūrą Lietuvoje.

Tomas Dičiūnas yra vienas talentingiausių gitaristų Lietuvoje. 2008 metais laimėjo 1-ą vietą gitaristų konkurse „Gitarų Šėlsmas“. Yra grojęs su puikiai žinomais muzikantais, kaip kad Vladimiru Čekasinu, Tadu Dešuku, su grupe „Road Band“; dalyvavęs „Nida Jazz“, „Birštonas Jazz“, „Vilnius City Jazz“, „Be2gether“ festivaliuose.

Šiuo metu Tomas studijuoja gitaros specialybę Vilniaus kolegijoje, populiariosios muzikos skyriuje. Taip pat akompanuoja M. M. Žalnerauskaitės ir Jono Sakalausko vadovaujamam gospel chorui Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijoje. Gegužės 1 dieną Tomas valdys Juodus - baltus klavišus ir palaikys „Gospel kampo“ harmoniją.

Vytautas Juzėnas 2007 metais baigė choro dirigavimo specialybę Nacionalinėje Mikalojaus Konstantino menų mokykloje. Šiuo metu studijuoja Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje (LMTA) garso režisūrą. Daugiau nei du metus buvo gospel choro "Sounds in G" narys, dalyvavo įvairiuose muzikiniuose projektuose roko operetėje „Neformatas. Epizodas II“, "Amžinoji žiemos sesija", miuzikle "Mano puikioji ledi", "A Night At The Opera (pagal grupės "Queen" muziką") ir kt.

Kaip "viešasis ryšys" dirbo ir dirba su dauguma nacionalinių bei tarptautinių projektų, tarp kurių - "Garso laboratorija", "SHOCK academia", "Jazz improvizacija", "Bliuzo naktys", "Roko naktys", "Vilniaus Gospel Festivalis", „Dangus Lubose“ ir daugelis kitų.

„Gospel kampas“ – choras

Naujas, niekur nematytas ir negirdėtas, suburtas iš Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijos studentų bei Užupio praeivių. Subalansuotas ir pritaikytas, smagus, gausus, garsus, beprecedentis, pirmą, tačiau ne paskutinį kartą skambantis Lietuvoje, žavingas, spalvingas ir visoks koks.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją