„Mes seniai nedirbome scenoje kartu, todėl džiaugiuosi, kad jis tarp darbų pasiprašė kelių laisvų dienų ir atvyks į Vilnių. Kai pradėjau režisuoti operas, Dexteris juokėsi, kad jis konkuruoti su operos solistais negali...“ - pasakojo D.Ibelhauptaitė.

Teatralizuotame „Bohemiečių svajonių“ koncerte dainuos Lauryna Bendžiūnaitė, Laimonas Pautienius, Joana Gedmintaitė, Dainius Stumbras, Rafailas Karpis, Jeronimas Milius, Edmundas Seilius, Asmik Grigorian ir kt.

Būtent su Asmik scenoje pasirodys ir D. Flecheris. Duetas atliks miuziklo „Kabaretas“ ištraukas. Šį miuziklą ypač išgarsino tokio pat pavadinimo filmas, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Liza Minnelli.

Nors D. Flecheris Lietuvoje geriausiai žinomas kaip D. Ibelhauptaitės vyras ir filmų „Lok, stok arba šauk“, „Laivas „Bounty“ bei „Stardust“ aktorius, jis turi ir nemažai dainavimo patirties.

Dar būdamas devynerių jis nusifilmavo populiariame muzikiniame filme „Bugsy Malone“. Jame vaidino ir Jodie Foster, kuriai tuomet buvo keturiolika. Vėliau D. Flecheris dainavo dabar itin populiaraus miuziklo „Mama Mia“ pirmtake - „ABBA. The Musical“.

„Jis ir operos scenoje sugebėjo pabūti: „Royal Shakespeare Company“ teatre „Vasarvidžio nakties sapne“ gal prieš 16-17 metų turėjo vaidmenį. Tiesa, tai buvo tekstas pereinantis į dainavimą“, - pasakojo D. Ibelhauptaitė. Ji netveria džiaugsmu, kad vėl galės dirbti drauge su vyru. Pastarąjį kartą jų profesiniai keliai buvo susikirtę prieš dvejus metus, kai Dalia režisavo, o Dexteris dalyvavo viename labdaros koncerte.

Darbas drauge - jiems ypatingas. Būtent statydama spektaklį „Impresarijus iš Smirnos“ (1994 metais, Londono „Old Red Lion“ teatre) jauna lietuvių režisierė ir susipažino su tuo metu gilią asmenybės ir kūrybinę krizę išgyvenusiu garsiu britų aktoriumi. Jo vaidmuo jos spektaklyje tapo abiejų sėkmingos tolesnės karjeros ir jų bendro gyvenimo pradžia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją