Pasak vieno iš parodos iniciatorių, fotografo Ramūno Danisevičiaus, idėja surengti šią ekspoziciją kilo tiesiog iš meilės fotografijai ir jau tradicija tapusių kelionių į festivalį „Be2gether“.

Praėjusią vasarą prie Norviliškių pilies vykstančiame festivalyje lankytojai jau galėjo išvysti nuotraukas iš pirmųjų dvejų „Be2gether“ metų. Papildytoje trečiojo „Be2gether“ nuotraukomis parodoje eksponuojamus kadrus įamžino dvylika profesionalių spaudos fotografų ir fotografijos mylėtojų: Algis Velička, Andrius Petrulevičius, Edita Urbonaitė, Irmantas Gelūnas, Gedmantas Kruopis, Saulius Žiūra, Paulius Lileikis, Darius Jūrevičius, Kiril Cachovskyj, Aistė Laisonaitė, Mindaugas Eglinskas, Ramūnas Danisevičius.

Gegužės mėnesį parodą ketinama pristatyti ir Minske, kur festivalio šurmulio prisiminimais ir laukimu gyvena nemažai kaimynų baltarusių. Vasarą ši foto darbų kolekcija pasipildys naujais kadrais iš ketvirtojo „Be2gether” festivalio, vyksiančio birželio 25 – 27 dienomis. Klubo „Photobike“ nariai liks ištikimi dviračiams ir jau ketvirtą kartą į Norviliškes keliaus dviratėmis priemonėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją