Pagal šį susitarimą LNOBT įsipareigojo būti kasmetinio bažnytinės muzikos festivalio "Šlovinkime Viešpatį stygomis ir dūdomis" partneriu, ruošti ir atlikti koncertines programas, sudaryti galimybes teatro solistams, orkestro artistams ir dirigentams dalyvauti Molėtų rajono savivaldybės rengiamuose festivaliuose bei kituose renginiuose, taip pat dalyvauti susitikimuose su visuomene.

"Šiuo susitarimu LNOBT ir Molėtų rajono savivaldybė sutvirtino jau anksčiau vykusį sėkmingą kultūrinį bendradarbiavimą, kuris nuo šiol taps teatro įsipareigojimu", - džiaugėsi šio projekto iniciatoriai ir organizatoriai, iš Molėtų kilę LNOBT artistai - teatro solistė Regina Šilinskaitė ir orkestro direktorius Henrikas Tarvydas.

Pasirašymo ceremonijoje taip pat dalyvavo ir Molėtų parapijos klebonas Kęstutis Kazlauskas. Savo kalboje jis pabrėžė, jog profesionalusis operos ir baleto menas - didžiulis dvasinis penas Molėtų parapijos žmonėms.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją