I.Vlasovas šiuo metu dirba garsiajame Maskvos Dailės teatre, kuriam vadovauja įžymus aktorius ir režisierius Olegas Tabakovas.

Spektaklio scenografas - Gintaras Makarevičius, kostiumų dailininkas - Aleksandras Vasiljevas, kompozitorius - Algirdas Martinaitis. "Šiek tiek švelnumo" vaidins LRDT aktoriai Tatjana Genzel, Lilija Mračko, Jelena Maivina, Eduardas Murašovas, Vladimiras Jefremovas, Jurijus Ščiuckis, Liudmila Pečiul ir Valentina Lukjanenko.

Spektaklio kūrėjų teigimu, jo pagrindas - senas kaip pasaulis mitas apie meilę "nuo Adomo ir Ievos iki Skarlet O'Haros ir Reto Batlerio".

Pagrindiniai "Šiek tiek švelnumo" herojai - pagyvenę žmonės, gyvenantys praeitimi. Jų kostiumai ne tik atspindi personažų charakterį, bet ir perteikia pastangas sulaikyti 6-7-uosius dešimtmečius, kuomet spektaklio herojai dar nebijojo pažiūrėti į veidrodį. Dėl to išsaugoti "švelnūs jausmai" batams ant platformų ir kliošinėms kelnėms.

Romantiška istorija tarp dviejų pagyvenusių žmonių - jų meilė ir prisiminimai - projektuojama į itin problemišką dabarties pasaulį.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją