Naujame iliuzionistų Manto Wizard ir Arvydo Stonio fokusų spektaklyje pasakojama istorija apie jauną burtininką, kuris keliauja pas Didžiuosius magus. Aplanko Senąjį Burtininką, ekscentriškąjį grafą Arvydinį ir galiausiai pats tampa stebukladariu.

Šiame 45 min. pasirodyme dalyvauja skirtingi personažai, demonstruojami klasikiniai ir modernūs triukai, į pasirodymą taip pat įtraukiami žiūrovai, kur jie tampa scenoje vykstančio pasirodymo dalimi.

Arvydas Stonys

Arvydas Stonys netelpa į paprasto, nebylaus klasikinio iliuzionisto rėmus. Jis yra ne tik stebuklų iliuzijų kūrėjas, bet ir žavesio bei geros nuotaikos kūrimo meistras. Sėkmingos Arvydo karjeros paslaptis – gebėjimas publiką paversti pasirodymo ašimi. Neeilinio talento bendrauti su žiūrovais ir pagarbiai juos įtraukti į iliuzijų spektaklį dėka, Arvydo pasirodymas sukuria puikią nuotaiką, o pasirodymą stebintys žiūrovai tampa ir stebuklus kuriančiais dalyviais.

A. Stonio pasirodymas – meistriškai atliekami stulbinantys triukai, sugebėjimas užmegzti kontaktą su kiekviena publika ir atlikėjo charizma, tai yra trys pagrindiniai aukštos klasės iliuzionisto pasirodymo elementai.

Mantas Wizard

Mantas Wizard – jaunas ir talentingas iliuzionistas. Savo programa Mantas stebino žiūrovus Austrijoje, Anglijoje, Čekijoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Švedijoje, Olandijoje, Latvijoje ir, be abejo, Lietuvoje. Mantas Wizard yra atstovavęs Lietuvai įvairiuose tarptautiniuose iliuzionistų kongresuose. Dėl kūrybinių idėjų jis konsultuojasi su geriausiais šios srities meistrais pasaulyje.

Mantas Wizard – laikomas originaliausiu iliuzionistu Lietuvoje. Būtent originalios idėjos ir efektingai atliekami triukai padėjo Mantui ne viename tarptautiniame konkurse tapti laureatu ir garsinti Lietuvos vardą iliuzijos meno srityje. Savo kūrybinėmis idėjomis ir talentu Mantas pelnė ne tik įvairių šalių žiūrovų, bet ir šios srities žinovų pripažinimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją