"Mums tai labai svarbus įvykis, milžiniškas laimėjimas. Tegu jis ilgai gyvuoja", - sakė prodiuserio Camerono Mackintosho (Kamerono Makintošo), kuris Londone taip pat garsus miuziklu "Vargdieniai" (Les Miserables), atstovas spaudai.

Prodiuserių pranešime spaudai sakoma, kad "Operos vaiduoklis" uždirbo daugiau pinigų už bet kurį kitą filmą ar spektaklį, įskaitant "Titaniką" (Titanic) ir "Ateivį" (ET). Jis buvo rodomas visame pasaulyje - nuo Danijos iki Japonijos, nuo Australijos iki Meksikos.

Netrukus bus pradėta filmuoti "Operos vaiduoklio" kino versija, kurioje kaukėtąjį vyrą, besislapstantį Paryžiaus operos teatre ir padedantį gražuolei Kristinai, vaidins škotų aktorius Gerardas Butleris (Džerardas Batleris).

1925-ųjų nebyliojo kino juostoje šį herojų vaidino Lonas Chaney (Lonas Čeinis), o 1943 metų perdirbinyje - Claude'as Raines'as (Klodas Renas).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją