„Mes mėgstame kavą“, - juokėsi glėbyje spausdama įtariai kavos aromatą uodžiantį šunelį. Pupsis turintis savo aprangos liniją buvo papuoštas madingu rusvu paltuku. Jis greitai susiuostė su šiltu pledu apvyniota kolege – keturių menėsių bigliu kalyte Minge, kurios šeimininkė irgi susigundė karšta kava.

Paskanauti kavos į sofos vidų užsuko ir muzikologas Darius Užkuraitis su drauge Nijole Statkute, LTV naujienų tarnybos vadovas Audrius Matonis. Susirinkusieji galėjo siaurais laiptukais užkopti į sofos viršų. Jame esanti aikštelė per eglutės įžiebimo šventę šeštadienį tikrai taps geidžiamiausia vieta.

„XXL sofa” užregistruota Gineso rekordų knygoje, kaip didžiausias pripučiamas baldas pasaulyje. Į ją užsukę vilniečiai galės ne tik mėgautis kava, bet ir ant originalaus atviruko užrašyti sveikinimą ir čia pat išsiųsti jį adresatui nemokamu kalėdiniu paštu. Mėgstantys raštyti viešus sveikinimus galės savo palinkėjimus suraityti didelėse snaigėse, kurios bus iškabintos aikštėje.

Sofa į Lietuvą atkeliavo iš Vokietijos. Tai pirmas jos išvykimas į užsienį. Pripučiama žalioji rekordininkė yra viena iš programos „Kalėdos 2009” dalių. Per tris dienas miestiečiams ir sostinės svečiams planuojama išpilstyti 15-20 tūkstančių puodelių kavos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją