"Erdvė, kurioje šoksime, tikrai labai neįprasta ir įdomi. Gedimino 9 adresu pažymėtame pastato trečiajame aukšte, kur vyks spektaklis, žiūrovas bus labai arti šokėjų, kur nelieka ribos tarp scenos ir stebėtojo. Tai bus visai kas kita nei šokti teatro scenoje", - sako šokėja Giedrė Zaščižinskaitė.

Šokio spektaklis "Jausmų išparduotuvė" žvelgia į dviejų žmonių tarpusavio santykius, jų sukurtą jausminį klimatą, kuris skatina pasitenkinimą gyvenimu arba apie vieną neteisingą žingsnį, o gal net žvilgsnį, kuris gali viską supurvinti ar net suardyti. Šokio spektaklyje sujungtos įvairios santykių spalvos, tonai ir subtiliausi pustoniai. Kartu tai - ir intymus, ir linksmas pasakojimas apie labai artimus ir gyvenimiškus dalykus, kuriuos apjungia gera muzika.

"Gurkšnis. Žingsnis. Scena. Žiūrovas. Šokis... Atviras, be kruopelytės ironijos, šokio kalba išreikštas jausmas", - taip savo naująjį kūrinį pristato trupės "El café" šokėjai.

Trupės nariai Giedrė Zaščižinskaitė , Ramunė Balsevičiūtė, Naglis Berancas ir Evaldas Taujanskis, mokėsi M. K. Čiurlionio menų gimnazijoje, Lietuvos Muzikos ir Teatro akademijoje, choreografės Anželikos Cholinos kurse. Šoka AlCh, Gyčio Ivanausko teatruose, vaidina Oskaro Koršunovo teatre. Šokio spektaklis "Jausmų išparduotuvė" – pirmas savarankiškas ir subrandintas šokėjų darbas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją