Muzikinis spektaklis „Mamulė Mū“ – tai pasakojimas apie Karvę (Aldona Vilutytė), kuri nori laipioti po medžius. Kita ūkio gyventoja – žvali, aikštinga ir ištikima Varna (Marija Korenkaitė), priešingai nei jos bičiulė, tvirtai tupi ant žemės. Pasaką apie iš pirmo žvilgsnio neįmanomą draugystę seka šmaikštuolis Ūkininkas (Vaidotas Žitkus), kuriam talkina linksmas orkestrėlis.

Kaip kurti ir išsaugoti draugystę, kaip siekti svajonės ir nepasiduoti pusiaukelėje – į šiuos vaikams, ir ne tik jiems, aktualius klausimus atsakys dvi draugės, kurių nepaprasti nuotykiai padės ne tik nusišypsoti, bet ir susimąstyti.

Kaip ir kiti Keistuolių teatro spektakliai vaikams, „Mamulė Mū“ kupinas muzikos, linksmų, nuotaikingų dainelių – visa tai sudomins net pačius mažiausius, kuriems dar sudėtinga sekti pasakojimo siužetą.

Premjerinis spektaklis „Mamulė Mū“ bus rodomas visą gruodžio mėnesį. Nuo gruodžio 13-osios po spektaklio mažuosius teatro gerbėjus džiugins pats tikriausias Kalėdų senelis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją