Į Panemunės senelių namų salę gausiai susirinkusiems namų gyventojams, pagyvenusių žmonių dienos centro lankytojams ir asmenų, nukentėjusių nuo sovietinės okupacijos krizių centro lankytojams koncertavo „Auksinio balso“ savininkas, „Triumfo arkos“ nugalėtojas Liudas Mikalauskas. Jam akomponavo Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Kauno fakulteto fortepiono katedros I kurso magistrantė, koncertmeisterė Virginija Unguraityrė.

Savo eilėmis ir nuotaikingomis dainomis dalijosi poetas, dainų autorius ir atlikėjas Edmundas Janušaitis „Briedis“ su savo žmona, VšĮ „Samarietiška globa“ direktore Neringa Janušaitiene.

Renginio dalyviai labai džiaugėsi galėdami televizijos ekrane jau pamėgtą Liudą Mikalauską matyti ir girdėti gyvai dainuojantį jų senelių namų salėje.

Lapkričio mėnesį švenčiantiems savo gimtadienius globos namų gyventojams daug džiaugsmo suteikė atlikėjų įteikti sveikinimo atvirukai.

Artimiausiuose Kauno samariečių kalėdiniuose labdaros renginiuose ketina dalyvauti dar daugiau Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Kauno fakulteto studentų - styginių instrumentų katedros II kurso magistrantė Viktorija Kukauskaitė, saksofonų kvinteto atstovas, I kurso magistrantas Dainius Karžinauskas, II kurso magistrantas Laimutis Raziūnas ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją