Galerijoje galima kreiptis į autorius dėl specialių reikalingų interjero detalių, vitražų, dekoratyvių skulptūrų  sukūrimo. Tadas ir Simonas Gutauskai nemažai dirba su architektais ir dizaineriais, kurdami specifinius kūrinius įvairios stilistikos architektūros vidaus erdvėms.

Kūrinius šioje galerijoje galima įsigyti iškart internetu, nes yra speciali užsakymo forma, kurią užpildęs klientas per 3 dienas kūrinį gauna į namus. Jei klientas gyvena užsienyje, jis pristatomas per 7 dienas.

Leonardas Gutauskas yra vienas žinomiausių Lietuvos menininkų, priskiriamas prie mūsų klasikų. Pradėjęs profesionalaus menininko karjerą 60-aisiais, 2003 įvertintas Lietuvos nacionaline kultūros ir meno premija. Dabar daugiausia dirba tapybos srityje, taip pat rašo prozą ir poeziją, iliustruoja knygas vaikams.

Tadas Gutauskas dirba skulptūros, tapybos ir tekstilės srityse. Kuria menus interjerui, glaudžiai bendradarbiaudamas su architektais ir dizaineriais. Žinomiausi paskutinių metų projektai - skulptūra „Dvyniai“ (2006), Lietuvos krepšiniui (2007) ir Lietuvos tūkstantmečiui paminėti skirtas monumentas „Vienybės medis“ (2009).

Simonas Gutauskas yra vitražininkas ir tapytojas, dekoratyvaus stiklo menininkas. Lietuvoje pirmasis pradėjo naudoti keliasluoksnio stiklo apjungimo aukštoje temperatūroje technologijas, taip kurdamas originalius tūrinius objektus interjerams. Taip pat menininkas kuria vienetinius šviestuvus pritaikydamas juos pagal individualų užsakovo stilių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją