Spektaklyje pasirodo dvi priešingos pusės – penki vyrai ir penkios moterys. Iš pradžių buvę atskirai, jie ima vieni su kitais kontaktuoti, bendrauti, surasti vienas kitą, draugauti, pyktis ir taikytis.

Naujajame spektaklyje vyrų vaidmenis atlieka Vilniaus mažojo teatro aktoriai Audrius Bružas, Tadas Grynas, Kirilas Glušajevas, Leonardas Pobedonoscevas ir Mantas Vaitiekūnas. Nors jie nėra profesionalūs baleto šokėjai, spektaklyje jaučiamas jų įdirbis, plastika, o retkarčiais parodomas nerangumas tik sukelia šypseną ir puikiai atitinka charakterius.

Moterų pusėje išvystame A.Cholinos teatro baleto artistes - Rūtą Juodzevičiūtę, Kristiną Galalytę, Margaritą Makejevą, Jekateriną Romankovą ir Ievą Svetickaitę. Kiekviena puikiai sukuria atskirus personažus.

Scenografija, kurią spektakliui sukūrė dailininkas Marijus Jacovskis, susideda iš didelė lovos imitacijos, taip pat jo metu nuolat atsiranda tam tikros minimalistinės detalės, kaip nuolat atnešamos ir išnešamos kėdės ar pagalvės, iš kurių mėtomi pūkai.

Drabužius šokėjams kūrė Juozas Statkevičius, pasistengęs, kad jie ne užgožtų, o atsiduotų lengvumu.

Spektaklyje skamba variacijos iš garsių baletų, tokių kaip „Korsaras“ ar „Žizel“. Naujojo spektaklio siužetinė linija - dar 1999 m. A.Cholinos sukurto šokio spektaklio „Pamišusių merginų šokiai" pagal Antonio Vivaldi ir Camille'o Saint-Saenso muziką tęsinys.

Akimirkos iš spektaklio:

DELFI.TV  vaizdo reportaže spektaklio repeticijų akimirkos

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją