Adomas ir Ieva – pirmieji žmonės, gyvenę rojuje, bet, nuskynę uždraustą vaisių – obuolį – buvo išvaryti iš ten. Daugybė miuziklų sukurta meilės tema, tik uždraustas vaisius kaskart vis kitoks...

Koncerte skambės ištraukos iš legendine Šekspyro tragedija pagrįsto L.Bernštaino miuziklo „Vest Saido istorija“, kitų miuziklų ir lietuviškų roko operų perliukai.

Ieva Prudnikovaitė ir Jeronimas Milius susitiko populiariajame televizijos projekte „Triumfo arka“, ir nuo tol jų balsai – neišskiriami. Dar prieš metus, išgirdusi Jeronimą „Eurovizijos“ atrankoje, Ieva buvo įsitikinusi, kad anksčiau ar vėliau jie dainuos kartu, ir tai labai greitai atsitiko.
Solistams akompanuojantis ansamblis „4tango“ – dažnas I.Prudnikovaitės ir J.Miliaus solinių koncertų partneris, puoselėjantis tango kultūrą Lietuvoje, nuolat rengiantis įsimintinus ir anšlaginius koncertus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją