Rugsėjo mėnesį interneto svetainė „FotoKudra.lt“ atšventė antrąjį savo gimtadienį. Šia proga ir buvo paskelbtas fotografijų konkursas, kurio tema - „Fiesta“. Iš viso konkursui buvo pateikta daugiau nei 700 fotografijų.

Geriausius darbus atrinko kompetentinga komisija, kuriai priklausė tokie žinomi Lietuvos fotografai, kaip daugelį metų tradicines lietuvių šventes fiksuojantis Vytautas Daraškevičius, Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatas Romualdas Požerskis bei ne vieną Lietuvos spaudos fotografų klubo apdovanojimą pelnęs Ramūnas Danisevičius.

„Fotografijos gali būti eksponuojamos tiek interneto svetainėse, tiek meno galerijose ir abiejose erdvėse tie patys darbai atrodys skirtingai. Mūsų parodos tikslas yra sujungti dvi paraleliai egzistuojančias erdves – realią ir internetinę. Norime dalį virtualios kūrybos paversti labiau apčiuopiama. Projektoriaus pagalba parodoje taip pat demonstruosime dar 130 geriausių bei pačių vartotojų išrinktų darbų“, - sakė „FotoKūdra.lt“ įkūrėjas ir vienas iš konkurso komisijos narių Mindaugas Eglinskas.

Parodos atidarymo metu paaiškės konkurso „Fiesta“ nugalėtojai.

Parodoje „Fiesta“ bus eksponuojami Allos Poletajevos, Artūro Armono, Dariaus Jurevičiaus, Eugenijaus Onaičio, Herkaus Milaševičiaus, Ingos Jankauskaitės, Lino Šinkūno, Marijaus Bružilos, Rolando Replevičiaus, Sauliaus Arlausko, Tomo Černiševo, Tomo Grunskio, Vaidos Virbickaitės bei Vytauto Tamoliūno darbai. Aplankyti šią parodą bus galima nuo lapkričio 28 d. iki gruodžio 12 d..

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją