Pranešama, kad vos per kelias savaites žiūrovai išgraibstė didžiąją dalį bilietų į Vilniuje ir Kaune vyksiančius „Liepsnojančio Kalėdų ledo 2008“ šou. Dar didesnio susidomėjimo sulaukė renginys Šiauliuose.

„Šiuo metu pigiausių bilietų į „Liepsnojančio Kalėdų ledo 2008“ šou beveik neliko, tačiau žiūrovų susidomėjimas jau tradicija tapusiais renginiais tik didėja. Šiemet Lietuvoje pasirodys ypač gausus visame pasaulyje garsių dailiojo čiuožimo meistrų būrys. Todėl savo akimis išvysti išskirtinį reginį pasiryžusi publika noriai perka ir brangesnius, 100-160 Lt kainuojančius bilietus“, – pranešime spaudai teigia renginio organizatoriai.

Papildomi dailiojo čiuožimo žvaigždžių pasirodymai įvyks: gruodžio 27 d. 17 val. Vilniuje, „Utenos pramogų arenoje“, gruodžio 29 d. 17 val. Sporto halėje, Kaune ir gruodžio 30 d. 21 val. Šiaulių arenoje.

Šiemet savo nepaprastais pasirodymais žiūrovus džiugins Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko bei gausus elitinių čiuožėjų iš įvairių pasaulio šalių būrys. Pačiūžomis ledą raižys šių metų atradimu vadinamas 2008-ųjų Europos čempionas Tomasz Verner. Kaune ir Šiauliuose ledas liepsnos nuo daugkartinių Rusijos, Europos ir pasaulio čempionų, 2006-ųjų Turino Olimpinių žaidynių nugalėtojų Tatianos Totmianinos ir Maximo Marinino šokio.

Išskirtinį pasirodymą Vilniuje žiūrovams dovanos šių metų pasaulio, praėjusių metų Europos čempionai iš Prancūzijos Isabelle Delobel ir Olivier Shoefendler.

Į renginius atvykę žiūrovai turės progą pamatyti ir „US Open“ čempionės Rory Flack Burghart, Lietuvos čempionų Katherine Copley ir Deivido Stagniūno, originaliųjų Prancūzijos čempionų Nathalie Pechalat ir Fabian Bourzat bei Čekijos žvaigždžių Lucie Mysliveckovos ir Matej Novak pasirodymus. Kvapą gniaužiančias programas „Liepsnojančiame Kalėdų lede 2008“ pademonstruos hiphopo virtuozas Gev ir akrobatų grupė iš Ukrainos „Millenium“, jausmingomis melodijomis publiką šildys Rusijos dainininkė Elistrong.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją