Savo nepaprastais pasirodymais žiūrovus džiugins Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko bei gausus elitinių čiuožėjų iš įvairių pasaulio šalių būrys. Pačiūžomis ledą raižys šių metų atradimu vadinamas 2008-ųjų Europos čempionas Tomasz Verner.

Kaune ir Šiauliuose ledas liepsnos nuo daugkartinių Rusijos, Europos ir pasaulio čempionų, 2006-ųjų Turino Olimpinių žaidynių nugalėtojų Tatianos Totmianinos ir Maximo Marinino šokio. Išskirtinį pasirodymą Vilniuje žiūrovams dovanos šių metų pasaulio, praėjusių metų Europos čempionai iš Prancūzijos Isabelle Delobel ir Olivier Shoefendler.

Į renginius atvykę žiūrovai turės progą pamatyti ir „US Open“ čempionės Rory Flack Burghart, Lietuvos čempionų Katherine Copley ir Deivido Stagniūno, originaliųjų Prancūzijos čempionų Nathalie Pechalat ir Fabian Bourzat bei Čekijos žvaigždžių Lucie Mysliveckovos ir Matej Novak pasirodymus. Kvapą gniaužiančias programas „Liepsnojančiame Kalėdų lede 2008“ pademonstruos hip-hopo virtuozas Gev ir akrobatų grupė iš Ukrainos „Millenium“, jausmingomis melodijomis publiką šildys Rusijos dainininkė Elistrong.

„Šiais metais ant lietuviško ledo susirinks visas pasaulio žvaigždynas. Publika išvys visiškai naują programą, aukščiausio lygio šou. Tikimės, kad mums pavyks sukurti pakilią nuotaiką, kuo labiau sustiprinti švenčių dvasią ir padovanoti tikrą Kalėdinį stebuklą“, − "Makroconcert“ pranešime spaudai apie renginį pasakojo Povilas Vanagas.

Šventiniai šokiai ant ledo Lietuvoje jau tapo malonia tradicija ir prestižiniu renginiu. Nuo 2002-ųjų organizuojamus šou „Ledo žvaigždės“, „Misterija“, „Liepsnojantis Olimpo ledas“, „Liepsnojantis čempionų ledas“ matė ne vienas tūkstantis dailiojo čiuožimo gerbėjų. Visi Margaritos ir Povilo organizuojami projektai sulaukė itin teigiamų atsiliepimų. Turo po Europą metu ryškiausių viso pasaulio ledo žvaigždžių pasirodymus išvydo Lenkijos, Vokietijos, Austrijos publika.

Jau gruodžio 27-ąją, dar nenutilus Kalėdinių varpų skambesiui, ledas užsiliepsnos Vilniuje, „Utenos pramogų arenoje“. Gruodžio 29-30 dienomis kvapą gniaužiantys garsiausių dailiojo čiuožimo meistrų pasirodymai įvyks Kaune ir Šiauliuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją