Visos koncerto metu surinktos lėšos bus skirtos Žirgų globos asociacijai, siekiančiai sukurti ir užtikrinti žirgų gerovę.

Nuo vaikystės žirgais besidomintį Keistuolių teatro aktorių Andrių Kaniavą imtis tokios iniciatyvos paskatino ne kartą ir ne viename žirgyne matyti nuvaryti, nukankinti, sergantys, badaujantys žirgai. Jiems padėti ir buvo sukurta Žirgų globos asociacija. Siekiant palengvinti šios organizacijos darbų sklandumą, reikalinga finansinė parama. Kaip teigia Andrius Kaniava, per praėjusiais metais vykusį koncertą surinkti beveik 7000 Lt padėjo daugeliui asociacijos globojamų žirgų „sočiai“ peržiemoti, o kai kuriems – netgi pagyti. Koncerto sumanytojai tikisi, kad ir šiemet surinktos lėšos palengvins globos reikalaujančių gyvūnų priežiūrą ir gydymą.

Šiemet koncerte, kaip ir pernai, greta iniciatoriaus Andriaus Kaniavos, scenoje pasirodys vis labiau populiarėjantis bardas Domantas Razauskas, aktorius ir režisierius Aidas Giniotis, duetas „Kreivas ir Raimonda“, po kurio pavadinimu slepiasi dainuojamosios poezijos atstovai Jonas Krivickas ir Raimonda Pečkytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją