Pasikeitusi erdvė ne vienintelis šio spektaklio pokytis, rašoma teatro pranešime žiniasklaidai.

Kelerius metus nevaidintas spektaklis šįkart sugrįžta su jame debiutuojančia Benita Vasauskaite, kuri atliks pagrindinį Mergaitės vaidmenį.

Paskutinįjį rugsėjo sekmadienį, kaip ir kiekvienais metais, Keistuoliai dovanos mažiesiems žiūrovams ir jų tėveliams. Šio sezono atidarymo proga rugsėjo 28 dieną 15 val. ir 18 val. teatralizuotame koncerte „Linkėjimai Keistuoliams“ skambės dainos iš muzikinių teatro spektaklių vaikams.

Kaip sako šio koncerto iniciatoriai ir idėjos autoriai, Keistuolių teatro aktoriai Aldona Vilutytė ir Vaidotas Žitkus, „progų visiems susirinkti ir atidaryti naują sezoną tikrai nemažai: Keistuolių teatras švęs 20 metų, mūsų kursas šiame teatre jau 10 metų – tad norisi sukurti šventę sau ir žiūrovams. Šventę, kurioje linkėsime vieni kitiems ir žiūrovams pačių gražiausių ir keisčiausių dalykų“.

Koncerte „Linkėjimai Keistuoliams“ dalyvaus visos trys Keistuolių teatro kartos. Skambės dainelės iš įvairiausių muzikinių spektaklių vaikams – tiek teberodomų, tiek jau legendomis apipintų. Visi žiūrovai, pasak koncerto iniciatorių, atėję gali tikėtis netikėtumų ir staigmenų, mat juos pasitiks Keistuolių pasaulio gyventojai, su kuriais žiūrovai galės pabendrauti ir sukurti, sueiliuoti ar nupiešti linkėjimus Keistuoliams. O juos koncerto metu visiems perduos koncerto vedėjai: Boba (iš spektaklio „Zuikio paveikslėliai“ ir Dirigentas (iš spektaklio „Nepaprasto orkestro koncertas“).

Šis koncertas tai ne tik simboliška naujojo Keistuolių teatro kūrybinio sezono pradžia, bet ir puiki įžanga į Keistuolių teatro dvidešimtmečiui skirtus renginius. O visas sezonas, prasidėjęs linkėjimais sau ir kitiems, žada būti įdomus, nepakartojamas ir darbingas – dar iki Naujųjų metų Keistuolių teatro žiūrovų laukia net keturios premjeros.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją