A. Pogrebnojui patinka Zarasai, nes čia galima žvejoti ir būtent tai prieš kolekcijos pristatymą jis spėjo padaryti. Kadangi šeštadienį niekas nekibo, dizaineris nusipirko žuvies iš žvejo, kad galėtų vėliau pasimėgauti paties pagaminta žuviene.

Vida Simonavičiūtė prisipažino, kad Zarasuose ji – pirmą kartą. „Pirmas įspūdis – tikrasis. Čia viskas labai gražu“, - šypsojosi žinoma moteris.

Apie Zarasus iki šiol ji žinojo, tik kad kraštas turtingas ežerais, jame buvo pastatytas paminklas Marytei Melnikaitei.

Paklausta, ar Zarasai verti pirmosios Lietuvos kultūros sostinės titulo, Vida atsakė, kad visi verti tokio titulo, jei kažką daro, stengiasi, nesėdi, tad Zarasai - tikrai verti.

Vidos įspūdžiai apie jų pačių pasirodymą ant vandenyje įrengtos scenos didžiajame salos paplūdimyje: „Kažkada parodos pristatymą teko daryti ant upės. Labai smagu, kad visi čia atsipalaidavę, labai gera nuotaika, geras oras. Patiko ir įvairiose miesto vietose įrengtos gražios instaliacijos, kaip, pavyzdžiui,veidrodinis kubas vandenyje. Idėja primena Paryžių, nes ten švenčiama naktis, kai žmonės gali visur nueiti ir pamatyti įdomiu dalykų. Tokie dalykai įkvepia žmones“.

Fotoreportaže - įspūdžiai iš kolekcijos pristatymo ir užkulisių:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją