Gedimino prospekte taip pat bus galima išvysti gausybę dailės galerijų, pabendrauti su profesionaliais menininkais, pasigrožėti senaisiais amatais. Viso festivalio metu „Dūzgiančiame prospekte“ ties centriniu paštu bus galima įsiamžinti tūkstantmečio albumui LT 1000.

Artėjant didingiausiai mūsų valstybės sukakčiai - Lietuvos vardo tūkstantmečiui, projekto LT 1000 organizatoriai vilniečius ir miesto svečius pakvies įsiamžinti tūkstantmečio fotoalbumui, kuris planuojama, kad taps didžiausia visų laikų lietuviška knyga.

Apsilankę šventėje niekas iš Gedimino prospekto neišeis ne tik be lauknešėlio, nes kulinarinį paveldą puoselėjantys žmonės bus prikepę duonos, senovinių riestainių, bet ir jausis išnaudojęs progą, kad nusifotografavo rekordiniam albumui ir prisidėjo prie istorinio palikimo ateities kartoms.

Šį savaitgalį šventiniai renginiai vyksta ir Aukštaitijos sostinėje, kur Panevėžys švenčia savo 505 gimtadienį. Šeštadienį Laisvės aikštėje vyks projektas LT 1000, kur renginio svečiai taip pat galės įsiamžinti tūkstantmečio albumui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją