"Tikiu, kad spektaklį rodysime ne vienerius metus", - DELFI sakė G. Padegimas.

Šiais metais Giedriaus Kuprevičiaus kultiniame spektaklyje pasirodys ir jau šiame miuzikle matyti, ir nauji, bet puikiai Lietuvoje žinomi atlikėjai.

Tarp jų bus 2004 metais miuzikle vaidinusi Ona Kolobovaitė išgarsėjusi atlikusi Ievos vaidmenį seriale „Nekviesta meilė". Taip pat spektaklyje „Ugnies medžioklė su varovais" bus galima išvysti atlikėjus Vaidą Baumilą, Onsą, Indrę Valantinaitę.

„Vaidinti tokiame spektaklyje – prestižo reikalas. Savo kolegoms galėsiu pasigirti", - šypsojosi V. Baumila.

Pirmadienį spektaklio „Ugnies medžioklė su varovais" aktoriai viešėjo Rumšiškėse, kur statomas dar vienas miuziklas „Eglė žalčių karalienė". Šio miuziklo premjera Rumšiškėse vyks jau šį penktadienį.

Muzikle „Eglė žalčių karalienė" vaidins jaunieji aktoriai, kurie iš vyresniųjų kolegų apsilankiusių Rumšiškėse sėmėsi patirties.

„Aš manau, kad ateityje kai kurie jaunieji atlikėjai galėtų papildyti ir „Ugnies medžioklė su varovais" kolektyvą", - pagyrų jauniesiems aktoriams negailėjo G. Padegimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją