„Ši sutartis – tai vienas iš žingsnių siekiant atgaivinti sporto rūmus. Kelis dešimtmečius buvusiems vienu ryškiausių kultūros objektu, sporto rūmams bus suteiktas tarsi antrasis kvėpavimas. Manau, šis objektas tikrai tinkamas organizuoti įvairius renginius“,- VEKS pranešime spaudai teigė ŪBIG atstovas Rolandas Balčikonis.

Pasak VšĮ „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ programų direktorės Sandros Adomavičiūtės - erdvės, dėl kurių panaudojimo susitarta, įdomios ir patrauklios tuo, kad yra gana netradicinės. „Tai dėmesio vertas objektas, džiaugiamės, kad nacionalinės programos projektų vykdytojai galės šią erdvę pritaikyti savo idėjoms pildyti“,- sakė S. Adomavičiūtė.

Pasak R.Balčikonio, įvertinus tai, kad dėl būklės pagrindinėje VKSR salėje negalima organizuoti masinių renginių, su VšĮ „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ sutarta, kad renginius bus galima organizuoti pirmojo ir antrojo aukštų foje bei terasoje prie VKSR.

„ŪBIG jau investavo lėšų pirminiam patalpų sutvarkymui“, - sakė R.Balčikonis. Planuojama, kad pirmieji renginiai galėtų vykti jau šį rudenį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją