„Pirmą kartą Lietuvoje organizuotas naujai išleistų knygų aukcionas viršijo mūsų lūkesčius. Tikiu, kad aukciono dalyvių įsigyti unikalūs albumas papuoš jų kolekcijas, o surinktos lėšos padės ugdyti talentingus Lietuvos vaikus”, – pranešime spaudai sako leidyklos „Šviesa” valdybos pirmininkas Arvydas Andrijauskas.

Originalaus leidinio „Vytauto Didžiojo mirties 500 metų sukaktuvėms paminėti albumo 1430–1930“ fotografuotinio leidimo pirmieji 75 egzemplioriai, minint originalaus leidinio išleidimo 75-ąsias metines, yra numeruoti kaligrafo ranka, apsaugoti specialiu antspaudu, ultravioletiniame apšvietime matomu specialiu ženklu ir autentifikuojami specialiu sertifikatu, liudijančiu leidinio vienintelį ir originalų numerį.

Penki egzemplioriai yra vardiniai, iš kurių pirmasis Kovo 11-osios proga, minint Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, buvo įteiktas Jo Ekscelencijai Lietuvos Respublikos Prezidentui Valdui Adamkui (autentifikuotas kaligrafo ranka, patvirtintas „Šviesos“ leidyklos atstovų parašais, specialiu antspaudu ir ultravioletiniame apšvietime matomu specialiu ženklu).

Analogiškai autentifikuoti kiti 4 egzemplioriai labdaringo aukciono metu, pagal aukciono dalyvių pageidavimą, buvo dedikuoti ir užrašyti to paties kaligrafo ranka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją