Balandžio 17 d. 19 val. bus pristatytas populiariausias šių jaunų aktorių darbas – „Atviras ratas“, praneša Kultūros ministerija. „Atviras ratas“ – tai autobiografinės improvizacijos, atsiradusios iš atvirų pokalbių patirties, kai ratu susėdę aktoriai dalijasi savo gyvenimo istorijomis, išgyvenimais, pastebėjimais apie kitus žmones ir juos supantį pasaulį.

„Atviras ratas“ grindžiamas improvizacija, spontanišku impulsu, naujo santykio su žiūrovu ieškojimu, kaitumu, atsinaujinimu, modifikacija, interakcija ir netikėtumu, pasitelkiant aktualias moderniąsias priemones.

Pasak režisieriaus Aido Giniočio, “Atviro rato” credo – bendravimas su žiūrovu ne nuo scenos pakylos, o akis į akį. 2005 metais autobiografinės improvizacijos “Atviras ratas” buvo apdovanotos Auksiniu scenos kryžiumi kaip geriausias spektaklis jaunimui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją