Per pastaruosius mėnesius įvairiose teatrinėse aikštelėse parodę ne vieną naują teatrinį opusą, jie drąsiai pasitinka teatro šventę ir įsijungia į profesionalaus Lietuvos teatro bendruomenę, rašoma teatro pranešime.

Renginio metu bus parodytos jaunųjų teatro menininkų parengtos parodijos. Vakare dalyvaus ir grupė „Stipriai kitaip“ – bus pristatyta „Suicide DJ's” narių Vido Bareikio, Ainio Storpirščio ir Petro Dapšausko akustinių dainų programa.

Minimalistinė sudėtis (pianinas, trombonas bei du vokalai) programoje sukuria ypatingai jaukią atmosferą, todėl programos „Stipriai kitaip“ klausytojai jaučiasi taip, lyg patys dalyvautų programoje.

„Suicide DJ's” muzika ir koncertai neapsieina be teatrinių elementų: muzika virsta teatru, o teatras – muzika. Šios grupės koncertai kartais vyksta teatrinėje aplinkoje – ir nors grupės pasirengę aktyviai dalyvauti koncertuose, jų visada laukia netikėtumai ir staigmenos.

Susibūrę dar visai neseniai, V. Bareikis, A. Storpirštis, P. Dapšauskas jau tapo žinomi ne tik dainuojamosios poezijos gerbėjų, tačiau ir platesnės publikos. Savo koncertuose šmaikščiai, kartais kandžiai bendraudami su publika, pasitelkdami dainų tekstus, akrobatinius triukus bei muziką, atlikėjai koncertus „Stipriai kitaip“ paverčia nepakartojamu reginiu, kuriam abejingų nelieka.

Teatro dienos vakaro „Stipriai kitaip“ aprangos kodas – stipriai kitaip, t. y., laukiami svečiai, pasipuošę visaip, net ir išvirkščiai – svarbu, kad atrodytų stipriai kitaip, nei visada. Renginio pradžia – 19.30 val., bilietų kaina – 15–20 Lt.

Po „oficialios“ teatro žmonės kviečiami į klubą „Bristolis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją