„Tai ne vien mano nuopelnai. Dirbu su visa komanda ir jei ne jie, miestas nebūtų turėjęs tų skulptūrų. Aš tiesiog esu šių žmonių atstovas“, – kuklinosi A.Kliukas.

Pirmąją skulptūrą – bronzinį dobermaną, saugantį vartus į senamiestį, „Pamario restauratorius“ padovanojo miestui per savo penkerių metų gimtadienį. „Daug kas manė, kad ši skulptūra gana greitai bus nulupta vagišių. Interneto puslapiuose buvo paskelbtas totalizatorius. Žmonės spėliojo, kiek laiko ji ten išbus. Bet mes likome maloniai nustebinti. Niekas nesikėsino skulptūros pavogti. Tada supratome, kad žmonėms reikia grožio“, – kalbėjo A.Kliukas.

Kitas sumanymas buvo įgyvendintas Kruizinių laivų terminale. Krantinėje įsikūręs berniukas su šuneliu skirtas prisiminti visus išėjusius į jūrą ir kurių vis dar laukiama sugrįžtant. Pati naujausia „Pamario restauratoriaus“ pastatyta skulptūra – ant „Žvejų baro“ patupdytas „Kaminkrėtys“. Šalia sienoje pritvirtintos didžiulės laimės sagos, kurią palietus turi išsipildyti noras.

„Pamario restauratoriaus“ dėka Klaipėdos universiteto miestelyje atsirado ir Eglės žalčių karalienės skulptūra.

„Mums apmaudu, kai menininkai, turėdami idėjų, negali jų įgyvendinti dėl pinigų stygiaus. Todėl ir nutarėme jiems pagelbėti. Miestiečiai tuo patenkinti“, – įsitikinęs A.Kliukas.

„Pamario restauratorius“ turi planų ir toliau gražinti Klaipėdą. „Mes galvojame kartu su Mažosios Lietuvos muziejaus darbuotojais įamžinti šių kraštų legendas“, – ateities planus išdavė A.Kliukas.