Nustatytomis „Kurpinių dienomis“ jaunimas turės galimybę teatro kasoje nusipirkti bilietus į spektaklį su 70 proc. nuolaida, o iki šiol tik spektaklių metu veikusi teatro kavinė „Bristolis“ du kartus per mėnesį po spektaklio kvies į susitikimus su teatro aktoriais ir kūrybinėmis grupėmis.

Be to, čia bus rengiamos išradingos teatralizuotos būsimųjų režisierių, aktorių ir teatro profesionalų paruoštos programos, Vilniaus mažojo teatro spektaklių įrašų peržiūros.

Pasak teatro pranešimo, planuojama, kad „Bristolyje“ vyks ir vasarą organizuojamo festivalio „Tylos!“ renginiai, kurių metu savo kūrybinius bandymus prisistatys Vilniaus mažojo teatro meno vadovo, režisieriaus Rimo Tumino auklėtiniai – būsimieji teatro režisieriai ir aktoriai.

Pirmąją „Kuprinių“ ir klubo atidarymo dieną – vasario 7-ąją – bus rodomas spektaklis „Belaukiant Godo“, sukurtas pagal absurdo dramaturgijos klasiko Samuelio Becketto pjesę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją