Šį savaitgalį debiutuosiantį spektaklį inicijavo telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“, dovanojanti jo premjerą savo verslo klientams bendrovės dvyliktojo gimtadienio proga.

Pasak paties režisieriaus, pasiūlymas kurti spektaklį telekomunikacijų tema pasirodė netradicinis, įdomus ir naujas teatrui.

„Daugelis įpratę galvoti, kad naujosios technologijos atitolina žmones, tačiau iš tiesų taip nėra. Jos panaikina laiką ir atstumą, o tai yra svarbiausios kliūtys bendravimui. Pasitelkę technologijas ne tik aptarinėjame reikalus, bet ir surandame artimus žmones. Retai kalbama apie technologijų ir jausmų sintezę, tačiau akivaizdu – ji yra labai svarbi, intymi ir daug ką lemianti“, – pranešime spaudai pasakojo režisierius.

Naujasis garsaus režisieriaus darbas sukurtas pagal Kristupo Saboliaus pjesę „Gagarinas, Bethovenas ir afrikinis begemotas“. Spektaklio kostiumų ir scenografijos autorė – Agnė Kuzmickaitė. Muzika ir videoprojekcijos – Andriaus Rugevičiaus.

Šmaikščiame spektaklyje vaidina aktoriai Darius Meškauskas, Judita Zareckaitė, Valentinas Krulikovskis, Airida Gintautaitė, Rasa Samuolytė ir Andrius Paulavičius.

Spektaklio premjera – jau šį šeštadienį, lapkričio 24 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją