„Plėsdami bendradarbiavimą su šalyje veikiančiais teatrais, kultūros renginių lankytojams siūlome vis daugiau spektaklių, į kuriuos bilietą galima įsigyti patogiausiu būdu - internetu“, - sakė „Tiketos“ generalinis direktorius Ernestas Kačerauskas.

Lietuvos rusų dramos teatras rugsėjo ir spalio mėnesiais pristatys dvi premjeras – režisieriaus Eduardo Murašovo spektaklį „Viskas tau, mano meile!“ ir Michailo Byčkovo „Lošėjus“ pagal Nikolajaus Gogolio pjesę. Teatro repertuare – keturiolika spektaklių, trys iš jų („Trys paršiukai“, „Raudonkepuraitė“ ir „Batuotas katinas“) skirti mažiesiems žiūrovams.

„Tiketa“ taip pat platina bilietus į Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro, OKT / Vilniaus miesto teatro, Keistuolių teatro spektaklius, teatro laboratorijos „Atviras ratas“ ir Teatro ir kino informacijos ir edukacijos centro renginius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją