„Ši miesto šventė bus itin intensyvi ir teatrališka: panevėžiečiams ir miesto svečiams Panevėžio miesto teatrų aktoriai (Laimutis Sėdžius, Asta Preidytė, Ligita Kondrotaitė, Vidmantas Fijalkauskas ir kt.) atliks populiarias muzikines ištraukas iš miuziklų, kino filmų, koncertuos aktoriai bardai Kostas Smoriginas, Olegas Ditkovskis, Aidas Giniotis, panevėžietis Vytautas Kupšys, Keistuolių teatras, Kristina Kazlauskaitė su Vidmantu Urbonu, Panevėžio muzikinis teatro orkestras, Andrius Mamontovas su grupe“, - informavo gimtadienio renginių režisierius, J.Miltinio dramos teatro aktorius Darius Petkevičius.

Pasak pranešimo spaudai, taip pat laukiama Šv. Kristoforo kamerinio orkestro ir Vytauto Juozapaičio bei jo studentų, Rūtos Ščiogolevaitės, Jurgos Šeduikytės.

Vyks III Baltijos šalių muzikinių fejerverkų festivalis, tarptautinis lėlių teatrų festivalis „Lagaminas-8“, III mėgėjiškų filmų festivalis „Aš+miestas=kinas“, šokio, dainos ir vaidybos sintezę siūlantis Virgilijaus Valuntonio organizuojamas vaikų ir jaunimo festivalis „Raktas“, tarptautinis folkloro festivalis „Aisūs kankleliai“, veiks senuosius lietuvių amatus pristatanti Vilkmergės ir Jaunimo gatvės, tautodailininkų mugė, Kamerinis meno kampas, leisiantis kiekvienam norinčiajam scenoje pademonstruoti savo aktorinius, meninius sugebėjimus. Rugsėjo 9 dieną krepšinio aikštelėje rungsis teatralų, politikų, medikų, kunigų komandos.

Panevėžio miesto savivaldybė renginiams organizuoti skyrė 150 tūkst. Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją