Atvykę čia, pakliūsite tarsi į kitą pasaulį - išsivadavusius nuo miesto dulkių, triukšmo ir skubėjimo, Jus pasitiks sustojęs laikas, šimtamečių medžių pavėsis ir puiki muzika, žada organizatoriai.

Nenustebkite, jei taip ir norėsis pasipuošti plazdančia suknele, paimti į rankas baltą nėriniuotą skėtį, stebėti besišnekučiuojančius vyrus, klegančius vaikus, pasimėgauti gaiviais gėrimais bei užkandžiais, o gal net paskraidyti lėktuvu?. Tuo jau pasirūpinta, belieka atvažiuoti ir mėgautis.

Nuo liepos vidurio kas antrą sekmadienį Bistrampolio dvare Jūsų laukia: "4 tango" ir Brigita Bublytė, įtrauksiantys į svaiginantį tango sūkurį (liepos 15 d.), Vokietijos jaunimo pučiamųjų orkestras spalvingomis aranžuotėmis nuplukdysiantis į mylimiausių kino filmų akimirkas (liepos 29 d.), jauni gitaros virtuozai pakvies į intymų subtilios, kamerinės muzikos pasaulį (rugpjūčio 5 d.), žavus bei kūrybingas akordeonų ir balsų ansamblis "Chill`out" ne tik pralinksminsiantis džiazo standartais, bet ir parodysiantis originalias savo kūrybos kompozicijas (rugpjūčio 19 d.).

Bistrampolio dvarą rasite 14 kilometrų nuo Panevėžio, netoli Uliūnų gyvenvietės, 700 m nuo kelio Via Baltica.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją