Tuo pačiu metu į mamoms aktualius klausimus atsakys vaikų psichologai, gydytojai, teisininkai, socialiniai specialistai, žadama Mokytojų namų pranešime žiniasklaidai.

Nuo 15 val. šventė persikels į Šv. Kotrynos bažnyčią. Čia bus pristatyta kompaktinė plokštelė „Vakaro dainos – lopšinės”. Tai dar vienas žymios dainininkės Veronikos Povilionienės albumas. Dainų aranžuotes sukūrė Dainius Pulauskas.

Koncerte kartu su V. Povilioniene, D. Pulausku dalyvaus Šiaulių muzikinė studija „Ro–ko–ko”, Jonas Čepulis su mama ir močiute, Rūta Lukoševičiūtė, Taja, realybės šou „Dangus 2” dalyviai. Koncerto metu Vilniaus dailės akademijos kostiumų dizaino katedros studentai ir absolventai pristatys jungtinę ekstravagantiškų rūbų kolekciją, skirtą būsimoms ir esamoms mamoms.

Koncerto šventinę nuotaiką papildys Pravieniškių kaimo vaikų keraminių skulptūrų paroda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją