Panašius pasisakymus galima būtų cituoti be galo. Ir neabejoju, kad daugelis į operos spektaklį ateina dėl mūsų teatro primadonos Irenos Milkevičiūtės... Vardas ir balsas, kurio neužmirši kartą išgirdęs.

Niekada nesivelianti į jokias intrigas, niekada neburnojanti, kukli ir maloni... Šie „niekada“ lengvai virsta į „visada“, jei kalbame apie kitas savybes – visada besišypsanti, visada geranoriška kolegų atžvilgiu, kukli, paprasta ir nepaprastai šilta asmenybė. Scenoje – Artistė, spinduliuojanti valia ir stiprybe Karalienė, kenčianti ir mylinti Aida, ledinį šaltį tirpdančia meile nušvintanti Turandot, dievišku balsu pakerinti Norma...

Deja, daugelis jos dainuotų vaidmenų jau teskamba jos gerbėjų atmintyje. Ir ne todėl, kad Irena Milkevičiūtė jų nebegalėtų dainuoti... Pelniusi apdovanojimus daugelyje tarptautinių konkursų, ne kartą tapusi geriausia Lietuvos metų soliste, pakerėjusi publiką garsiausiose pasaulio operos scenose, balandžio 28 d., šeštadienį, Irenos Milkevičiūtės Aida karaliaus scenoje solistės jubiliejui skirtame spektaklyje – G. Verdi operoje „Aida“.

Jame kartu su soliste dainuos Vytautas Kurnickas, Inesa Linaburgytė, Vytautas Juozapaitis, Vytautas Bakula, diriguos Martynas Staškus. Šį sezoną tai paskutinė proga išgirsti mylimą solistę, dainuojančią teatre.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją