Taip papuošti vieną svarbiausių ir miestiečių bei svečių mėgstamiausių gatvių pasiūlė sostinės meras Artūras Zuokas po vizito Londone, kur labai populiaru gatves dekoruoti gėlėmis. Šios gėlės - viena programos "Dovana Vilniaus bendruomenei" dalių.

"Mes džiaugiamės galėdami prisidėti kuriant gražesnį ir gyvybingesnį Vilnių", sakė projektą finansavusios UAB "Sampo gyvybės draudimas" generalinė direktorė Rasa Kasperavičiūtė.

Šiemet žydinčią Vokiečių gatvę miestui padovanojusi bendrovė "Sampo gyvybės draudimas" ją puošti įsipareigojo net penkeriems metams. Augalus prižiūrėti ir laistyti pavesta savivaldybės įmonei "Vilniaus zunda".

Programa "Dovana Vilniaus bendruomenei" Vilniaus miesto savivaldybė siekia paskatinti privačias iniciatyvas paremti miesto bendruomenę, paskatinti žmones rūpintis ne tik išoriniu Vilniaus grožiu, bet ir jo žmonių socialine bei moraline gerove.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją