Parodos lankytojai fotografijose atpažins daugelį jiems žinomų Lietuvos dizainerių: Sandrą Straukaitę, Giedrių Šarkauską, Sonatą Bylaitę, Jurgą Januškevičiūtę Žiugždienę, Vitalį Čepkauską, Ramunę Strazdaitę ir kitus, taip pat režisierių Igną Jonyną, scenografę Renatą Valčik ir t.t.

„Man pačiam visada įdomiausios tos fotografijos, kurias pamatęs nustembu dėl netikėto rezultato. Manyčiau, fotografijoje svarbu žinoti taisykles tam, kad galėtum jas laužyti. Tačiau galutinį rezultatą visada įtakoja ir aplinka, ir žmogaus, kuri fotografuoji charakteris, asmenybė ... “, - pasakojo fotografijų autorius Paulius Gasiūnas.

„Europoje“ eksponuojamos fotografijų parodos objektas, t.y. Lietuvos rūbų dizainerių portretai, buvo pasirinktas neatsitiktinai – š.m. kovo 23 – 24 dienomis Vilniuje, Šiuolaikinio meno centre vyksiančios „Mados infekcijos“ metu būtent šie dizaineriai pristatys savo naujausias kolekcijas mados gerbėjams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją