Pasak LNOBT pranešimo spaudai, jo repertuare - daugelio operų pagrindiniai boso-baritono vaidmenys, tačiau operos pasaulyje jis vertinamas kaip vienas žymiausių R. Wagnerio kūrybos atlikėjų.

Neseniai dienraštis „Seattle Times“ recenzijoje apie šio miesto operos teatre rodytoje R. Wagnerio operoje „Nybelungų žiedas“ dalyvavusį G. Grimsley rašė: „Didelis, nuostabus G. Grimsley balsas turi šiam vaidmeniui būtiną stiprumą ir spalvą. Votanas – iš tiesų jo vaidmuo. Solistas yra ir puikus aktorius, niekuomet neperspaudžiantis vaidybos ir labai jaučiantis kitus atlikėjus.“

G. Grimsley dažnai dainuoja Niujorko Metropolitan Opera teatro scenoje, gastroliuoja didžiuosiuose JAV teatruose, Danijos karališkojoje operoje, Prahos nacionalinėje operoje, Bazelio teatre, Meksikos „Opera de Bellas Artes”, Berlyno „Deutsche Oper”, Bolonijos „Teatro Comunale” ir kt.

Šis spektaklis su žymiuoju svečiu ir mūsų operos solistais - Sigute Stonyte, Egidijumi Dauskurdžiu, Vytautu Kurnicku, Laima Jonutyte ir dirigentu Gintaru Rinkevičiumi - dovana gerbiamiems senjorams. Jiems suteikiama galimybė įsigyti po 2 bilietus parteryje po 7 Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją