Pasak organizatorių pranešimo spaudai, antrasis pasirodymas įvyks 19 val. ir jo metu žiūrovai galės gėrėtis dviem vienaveiksmiais spektakliais – romantiška istorija “Gulbių ežeras” bei aistringu “Mūsų gyvenimo tango”.

„Igorio Bobrino Ledo Miniatiūrų Teatras“ išsiskiria ne tik Europos, Pasaulio ir Olimpinių žaidynių čempionų komanda, bet ir originalia numerių choreografija, dramatiškomis kompozicijomis, unikaliu čiuožimo stiliumi, teatrališkais kostiumais. Programoje dalyvauja per 30 šokėjų ir akrobatų, beveik visi yra įvairių Europos, Pasaulio bei Rusijos čempionatų dalyviai ir nugalėtojai.

Teatro įkūrėjas ir meno vadovas – Europos čempionas bei triskart TSRS čempionas, dailiojo čiuožimo legenda Igoris Bobrinas, iki šiol išsaugojęs “paties artistiškiausio pasaulio čiuožėjo” titulą.

Subūręs dailiojo čiuožimo čempionų komandą, Igoris Bobrinas įkūrė miniatiūrų teatrą ant ledo, kurio spektakliai jau dvidešimt metų visų amžių žiūrovams sukelia pačias gražiausias ir šilčiausias emocijas. Po metų prie Igorio Bobrino prisijungė penkis kartus Europos, keturis kartus Pasaulio ir Olimpinių žaidynių čempionai Natalija Bestemjanova ir Andrejus Bukinas, dar labiau pateisindami “čempionų teatro” vardą.

Igorio Bobrino sukurta teatrinio veiksmo ir dailiojo čiuožimo sintezė tapo visiškai nauju meno žanru ir žiūrovai iškart pamėgo šitą naująją dailiojo čiuožimo kryptį. Nuo pat įkūrimo „Moscow Stars On Ice“ surengia anšlaginius pasirodymus ne tik Rusijoje ir Vakarų Europos šalyse, bet ir Japonijoje, Pietų Korėjoje, Turkijoje, JAV ir daugelyje kitų šalių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją