Žinomą rašytoją kalbins Lietuvos televizijos laidos „Kultūra“ vedėjas Žilvinas Pekarskas. Visų susirinkusiųjų laukia intriguojantis pokalbis apie rašytojos kūrybinį kelią, naujausią romaną ir jo herojus bei būsimus kūrinius. Norintys galės ne tik nusipirkti naujausią L. S. Černiauskaitės knygą, gauti autografą, bet ir paklausti dominančių klausimų, žadama pranešime spaudai.

Vilniuje vyksiančiam Knygų klubo gimtadieniui specialią muzikinę programą parengė žinomas aktorius ir dainuojamosios poezijos atlikėjas Gediminas Storpirštis.

Renginio metu specialiais prizais bus apdovanoti patys aktyviausi, daugiausiai skaitantys klubo nariai vilniečiai.

„Norime geriau pažinti Knygų klubo narius, pasidalinti su jais savo mintimis, išklausyti jų siūlymus, pageidavimus. Todėl ir nusprendėme trečiojo gimtadienio proga keliauti per Lietuvą, susitikti ir pabendrauti su klubo nariais. Šios kelionės metu jau lankėmės Panevėžyje, Šiauliuose, Klaipėdoje ir Kaune“, – pasakoja Knygų klubo vadovė Janina Ustilaitė.

Prieš trejus metus įkurtas vienintelis oficialus knygų skaitytojų klubas Lietuvoje šiuo metu vienija per 30000 narių visoje Lietuvoje. Beveik 7800 Knygų klubo narių – vilniečiai.

Per trejus metus klubas įvykdė daugiau kaip 76 tūkstančius narių užsakymų.

Švenčiant trejų metų sukaktį buvo atnaujintas Knygų klubo logotipas. Naujasis logotipas geriau atspindi pagrindinį Knygų klubo tikslą – bendravimą. Pasak Knygų klubo vadovės, kuriant klubą norėta suburti knygų skaitytojus, paskatinti juos aktyviau dalyvauti formuojant skaitymo kultūrą, todėl klubo nariams suteikiama galimybė bendrauti tarpusavyje tiek internetinėje erdvėje, tiek ir realybėje.

Vienintelis šalyje Knygų klubas priklauso didžiausiai Baltijos šalių knygų leidybos ir prekybos įmonių grupei „Alma littera“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją