Kai atskubėjo greitoji pagalba, moteris buvo gyva. Įvykio vietoje medikų automobilis stovėjo ilgai, nukentėjusiosios gyvybę bandyta gelbėti reanimobilyje.

Ligoninėje nukentėjusioji turėjo sąmonę. Per 30 metų turinti moteris medikams savo vardo ar pavardės bei įvykio aplinkybių nesakė. Vakar vakare pareigūnai nukentėjusiosios pavardę žinojo.

Medikai diagnozavo moteriai sunkią galvos traumą, daugybę dubens bei šonkaulių lūžių.

Vakar vakare Klaipėdos ligoninės Reanimacijos skyriaus medikai jos išgyvenimo perspektyvų nekomentavo.

Išgąsdino vaikus

Kieme krepšinį žaidę vaikai pasakojo matę, kaip per langą lipo moteris.

Šią situaciją stebėjo ir berniukas iš gretimo namo. Vaikas sėdėjo prie stalo ir žaidė kompiuterinį žaidimą, kai jo akį patraukė neįtikėtinas reginys. Krentančio kūno vaizdas bei nelaimėlės dejonės sukrėtė vaikus.

Vakar po įvykio 4-ojo policijos komisariato pareigūnai ilgokai bandė išsiaiškinti, kas atsitiko. Tačiau į butą, per kurio langą moteris leidosi, buvo neįmanoma patekti. Jis buvo užrakintas. Kambario langą dengė žaliuzės.

Kitų buto gyventojų - moters sutuoktinio bei sūnaus - policininkams nepavyko rasti. Vakar vakare buvo svarstoma galimybė kviesti į pagalbą ugniagesius gelbėtojus. Kopėčiomis pasiekti 6-ąjį aukštą jiems nesudėtinga.

Sukūrė gandus

Kieme, kur įvyko nelaimė, netruko pasklisti neįtikėtinos istorijos.

Dviračiais aplinkui važinėję vaikai tikino, jog per langą iškrito dvylikametė paauglė. Ją bausdami namie neva užrakino tėvai. Bandydama pasprukti pas draugę, mergaitė bandžiusi leistis paklodėmis ir nukrito.

Kiti tikino, jog nelaimė ištiko už rytiečio ištekėjusią moterį, kurią nuolat skriaudžia vyras. Ji neva auginanti apie 3 metų dukrelę.

Spėliota, kad moteris per langą bandė pabėgti iš buto, kuriame buvo užrakinta pavydaus sutuoktinio.