Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius informavo, kad 17.48 val. buvo gautas pranešimas, jog Šiauliuose kilo gaisras „Ecoservice“ įmonėje.

Pirminiais duomenimis, angare užsidegė apie 50 tonų rūšiavimui paruoštų atliekų.

Dėl didelio gaisro buvo sutelktos gausios gelbėtojų pajėgos: penkios autocisternos ir autokeltuvas.

18.50 val. gaisras buvo lokalizuotas. Vykdomi baigiamieji darbai.

Įmonės komentaras

„Ecoservice projektai“ pateikė komentarą apie nelaimę Šiauliuose. Pranešama, kad žmonės nenukentėjo.

„Šiandien, birželio 9 d., pavakare apie 17.48 val. Šiauliuose, Pramonės g. 8, „Ecoservice projektai“ priklausančiame rūšiavimo centre kilo gaisras, kurį pastebėjo darbuotojas ir iš karto apie tai pranešė atsakingoms tarnyboms.

Užsidegė nepavojingos atliekos ir pavėsinės tentas, kuriame tos atliekos buvo. Pirminiais duomenimis, nukentėjusiųjų nėra, vietoje dirba gelbėtojų pajėgos: penkios autocisternos ir autokeltuvas“, – situaciją pakomentavo įmonė.

„Šiuo metu svarbiausia tai, kad nėra nukentėjusiųjų. Esame dėkingi už itin greitą priešgaisrinės apsaugos pareigūnų reakciją. Gaisras buvo lokalizuotas ir užgesintas. Apie materialinę žalą informaciją galėsime pateikti vėliau. Taip pat kol kas sunku įvardyti tikslias gaisro priežastis“, – sako Inga Matuzevičienė, „Ecoservice projektai“ Gamybos vadovė.

Pasak I. Matuzevičienės, bendrovė bendradarbiauja su tarnybomis, teikia visą reikiamą informaciją ir pagalbą. Dėl detalesnių komentarų prašoma kreiptis į priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento pareigūnus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją