Kaip informavo policija, birželio 8 d., apie 2 val. 20 min., Vilniuje, Geležinkelio g., baro terasoje kilo gaisras, kurio metu apdegė sandėlio durys, siena ir stogas.

Nuostolis – 10 000 eurų. Įtariamas padegimas.

Pirminiais duomenimis, specialiosios tarnybos apie gaisrą buvo informuotos net tris kartus. Pranešėjai pasakojo, kad gaisras kilo bare „Peronas“. Teigiama, kad asmuo į uždarytą teritoriją pateko išdaužus stiklą, jis sugadino svetimą turtą visuotinai pavojingu būdu – padegė garso aparatūros įrangą.

Anot ugniagesių, atvykus gelbėtojams, degė lauko kavinėje (terasoje) įrengta scena iš medinių padėklų ir medinės stogo konstrukcijos.

Lauko kavinė be sienų, prijungta prie skardinio angaro (14x14 m). Gaisro metu sudegė padėklai, garso sistema, apdegė stogo konstrukcijos, išardyta lauko kavinės stogo dangos, išardyta angaro sienos konstrukcijų. Dūmų detektoriaus nebuvo.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 187 str. 2 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją